Criar uma Loja Virtual Grátis


Total de visitas: 13189

Amazon descarga libros a pc L'ESSENCIAL de MIGUEL

Amazon descarga libros a pc L'ESSENCIAL de MIGUEL

L'ESSENCIAL de MIGUEL MILA

Amazon descarga libros a pc L'ESSENCIAL de MIGUEL MILA (Spanish Edition) 9788417444044 FB2

Descargar L'ESSENCIAL PDF


Ficha técnica

  • L'ESSENCIAL
  • MIGUEL MILA
  • Número de páginas: 224
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788417444044
  • Editorial: ROSA DELS VENTS
  • Año de edición: 2019

Descargar eBook gratisAmazon descarga libros a pc L'ESSENCIAL de MIGUEL MILA (Spanish Edition) 9788417444044 FB2

Overview

Miguel Milá per Miguel Milá, o el disseny i altres coses de la vida

Quan dissenyo? Sempre.

Els seus llums, les seves cadires de canya o els seus icònics bancs barcelonins ja formen part del nostre imaginari, però la seva obra és molt més extensa, atenta sempre a les necessitats humanes i amb un sentit profund de la funcionalitat i de lestètica. Miguel Milá ha estat també un ecologista avant la lettre i un defensor de «lessencial» i de «lemoció» com a elements decisius a lhora de dissenyar.

Hi ha hagut llibres que estudien i analitzen la seva obra, i se nha produït un important documental, però mai shavia fet un «Milá per Milá». A Lessencial, el dissenyador parla de si mateix, de la seva obra, dels seus principis i de les seves idees, però també de la seva família (tan vinculada a la història de Barcelona), de la seva vida i de leducació dels seus fills.

Aquest no és un llibre per a dissenyadors, o, si ho voleu, no és només per a dissenyadors, ja que els consells pràctics daquest artista premiat, que es defineix a si mateix com a «inventor i bricoleur», ens ajuden a replantejar-nos el nostre món personal; a envoltar-nos dobjectes útils i bells («Un llum està molt més temps apagat que encès», ens recorda Milá); a reconèixer les aberracions del disseny (com els lavabos o els plats quadrats); a reconèixer allò que és veritablement important («Allò senzill és difícil daconseguir»); a saber viure en harmonia amb els elements i la natura, però també amb els altres, començant per la nostra pròpia família («Sigues útil i tutilitzaran»).

Lessencial és el llegat teòric i vital dun dels nostres millors dissenyadors, lobra del qual reafirma la definició de «clàssic»: allò que no es pot fer millor.

LIBROS RELACIONADOS: Descargas de libros electrónicos digitales gratis CARVALHO: RELATOS 9788408112235 in Spanish here, Ebook english download free Good Talk: A Memoir in Conversations 9780399589041 here, Download free kindle books rapidshare The Elderberry Book: Forage, Cultivate, Prepare, Preserve (English Edition) 9780865719194 PDF by John Moody download link, E-books téléchargement gratuit deutsch Etablir les limites éducatives - Évaluation, diagnostic, action thérapeutique (French Edition) PDF DJVU RTF read pdf, Livre en ligne google télécharger en pdf Lonesome Dove 9782351781500 DJVU en francais par Larry McMurtry here,